понеділок, 20 березня 2017 22:14

Насіров здав документи у Міграційну службу

Насіров здав документи у Міграційну службу

Колишній голова Державної фіскальної служби Роман Насіров здав у Міграційну службу документи, які дають право на виїзд за кордон.

Про це він написав у Facebook.

"Сьогодні прибув до ГУ Державної Міграційної Служби України в місті Києві, щоб виконати обов'язки відповідно до ухвали суду і здати на зберігання документи наявні в мене, що дають право на виїзд, окрім тих, що вилучили", - зазначив Насіров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Для чого Насірову англійський паспорт? Він що сер, х*р?" - Москаль оцінив закон Порошенка про громадянство

Він також нагадав, що не збирається переховуватися від слідства і готовий співпрацювати з органами досудового розслідування.

15 березня дружина Насірова Катерина Клімбовська внесла за нього заставу у розмірі 100 млн гривень. Національне антикорупційне бюро України ініціювало перевірку походження внесених коштів.

Насірова підозрюють у зловживанні службовим становищем та розкраданні державних коштів у сумі понад 2 млрд грн. Слідство вважає, що відсторонений очільник ДФС, діючи в інтересах депутата Онищенка, в рамках "газової справи" безпідставно надавав ряду підприємств можливість податкових зобов'язань у розстрочку.

Зараз ви читаєте новину «Насіров здав документи у Міграційну службу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі