субота, 01 липня 2023 15:48

Нардепу Алєксєєву не змогли обрати запобіжний захід: він не прийшов до суду

Нардепу Алєксєєву не змогли обрати запобіжний захід: він не прийшов до суду
Суд у Львові не обрав запобіжний захід народному депутату Сергію Алєксєєву, якого підозрюють у шахрайстві. Фото: facebook.com/deputy_alekseev

Суд у Львові не обрав запобіжний захід народному депутату Сергію Алєксєєву, якого підозрюють у шахрайстві.

Він не з'явився до суду. Про це повідомляє пресслужба суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардепу Алєксєєву просять арешт та 10 млн грн застави

Запобіжний захід Алєксєєву повинен обрати Личаківський районний суд Львова. Через те, що нардеп не прийшов на засідання, слухання перенесли.

"У звʼязку з неявкою на судове засідання підозрюваного слідчий суддя відклав розгляд клопотання на 3 липня 2023 року, об 11 год. 00 хв", – йдеться у повідомленні.

30 червня Служба безпеки України та Державне бюро розслідувань провели обшуки у народного депутата від "Євросолідарності" Сергія Алєксєєва.

Під час обшуку було вилучено закордонні паспорти, телефони, гроші.

Алєксєєва підозрюють у тому, що він за $50 тис. обіцяв "відмазати" іноземця від екстрадиції. За даними слідства, депутат "гарантував" використати свої зв'язки у суді, щоб там скасували рішення Державної міграційної служби України про відмову у наданні іноземцю статусу біженця.

Зараз ви читаєте новину «Нардепу Алєксєєву не змогли обрати запобіжний захід: він не прийшов до суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі