вівторок, 19 лютого 2008 09:29

Наомі Кемпбелл заручена з бразильським мільярдером

Наомі Кемпбелл заручена з бразильським мільярдером
 Модель Наомі Кемпбелл, що встигла за свою кар"єру поспілкуватися з величезною кількістю чоловіків, схоже, нарешті зустріла своє справжнє кохання. З чуток, Наомі Кемпбелл заручена з бразильським мільярдером Маркусом Еліасом.

В даний час Кемпбелл носить на безіменному пальці лівої руки каблучку  з величезним діамантом. За версією таблоїдів, Еліас подарував Наомі цю каблучку на знак своєї любові і готовності одружитися на ній.

Наомі і Маркус вперше зустрілися кілька тижнів тому на вечірці Vogue у Сан-Паулу. Відтоді вони сталі дуже близькі і весь час проводять разом. "Маркус і я щасливі разом. Сподіваюся, цього року я стану мамою бразильського малюка", - заявила Наомі Кемпбелл на черговій приватній вечірці.

Втім, супермодель відмовляється коментувати в ЗМІ свій зв"язок з мільярдером. "Я не знаю, про що ви говорите. Це неввічливо - питати про такі речі. Мама завжди мені говорила, що не можна так розмовляти", - заявила одного разу Кемпбелл, повідомляє spletni.net.

Зараз ви читаєте новину «Наомі Кемпбелл заручена з бразильським мільярдером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі