вівторок, 08 січня 2008 11:46

Наомі Кембелл взяла інтерв"ю в Уго Чавеса

Наомі Кембелл взяла інтерв"ю в Уго Чавеса
Президент Венесуели Уго Чавес у інтерв"ю Наомі Кемпбелл для британського видання журналу GQ заявив, що принц Чарльз йому подобається, а президента Буша він вважає божевільним. 37-річна супермодель взяла інтерв"ю у Чавеса як позаштатний кореспондент журналу. Витяги з матеріалу були опубліковані в понеділок.

Чавес, який минулого місяця програв референдум, що мав сильно розширив його повноваження і закріпити його модель "соціалізму 21-го сторіччя", розповів Кемпбелл про свої погляди на багато питань.

За його словами, президент Буш "абсолютно божевільний, але вже йде". "Ми бачимо падіння імперії. ... Як у казці, імператор голий", – наводить журнал його слова.

На прохання назвати найстильнішого в світі лідера, Чавес відповів: "Фідель Кастро, звичайно! Його уніформа бездоганна. Черевики завжди начищені, борода елегантна".

Кемпбелл запитала, чи має намір Чавес з"явитися голим до поясу як російський президент Володимир Путін. "Чом би й ні? Помацайте мої м"язи", – жартівливо відповів лідер.

Кемпбелл поставила запитання, чи знайомий Чавес з принцом Чарльзом. "Мені подобається принц. Зараз він з Каміллою, своєю новою подружкою. Вона не красива, правда?", – відповів Чавес.

У своїй статті Кемпбелл написала: "Мені він (Чавес) здався безстрашним, але не грізним і не безрозсудним. Сподіваюся, що відносини Венесуели з Америкою покращають у найближчому майбутньому".

У GQ заявили, що Кемпбел братиме для журналу інтерв"ю у видних представників політики, спорту і шоу-бізнесу, передає АР.

Зараз ви читаєте новину «Наомі Кембелл взяла інтерв"ю в Уго Чавеса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі