Бургер класу "люкс" виготовлено з використанням відомої японської яловичини вагю і фуа-гра. Яловичину вагю отримують з м"яса корів, яких відгодовують найкращою травою, поять пивом, вином і саке, а спеціально навчені фермери ще і роблять тваринам масаж для того, щоб м"ясо було м"яким.
Бургер обійдеться покупцям в 85 фунтів стерлінгів і продаватиметься в декількох спеціально обраних ресторанах в центрі британської столиці. При цьому звичайні бургери з різними сортами м"яса і наповнювачами в цих ресторанах як і раніше коштуватимуть від двох до чотирьох фунтів стерлінгів.
Газета нагадує, що це не перший прецедент перетворення звичайного "фаст-фуда" в розкішну страву. Не так давно універмаг Selfridges пропонував своїм відвідувачам сендвіч за 85 фунтів стерлінгів зі спеціального сорту житнього хліба з начинкою також зі шматочків яловичини вагю.
Відзначимо, що в лютому 60-кілограмовий гамбургер виготовили в США. Власник одного з ресторанів в околицях Детройта представив своє творіння, яке, на його думку, стало найбільшим гамбургером, доступним для покупки. Ціна дива - 350 доларів.
А в жовтні в місті Чаттануга штату Теннессі, пройшов конкурс зі швидкісного масового поїдання гамбургерів. Переміг 23-річний житель Сан-Хосе Джої Честнат, який проковтнув 103 штуки, повідомляє РИА "Новости".
Коментарі