субота, 19 березня 2022 10:02

Спецтема: Війна Росії проти України

Найбільший страх кожного росіянина зараз – потрапити до армії

Найбільший страх кожного росіянина зараз – потрапити до армії
Росіяни масово здаються в полон українським військовим. Фото: volynnews

У Росії через значні втрати у війні проти України можуть оголосити загальну мобілізацію.

Однак самі росіяни цього дуже бояться. Про це розповів радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко, передає "24 канал".

Вони хочуть дивитися про війну в Україні по телевізору, але не воювати, зазначив Денисенко.

"Найбільший страх, який є в Росії – це потрапити зараз до армії. Велике завдання українців, які мають можливість дзвонити до росіян: кажіть про те, що їх можуть забрати в армію і вони будуть тут помирати", – зазначив радник глави МВС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія через військові невдачі переходить до нової стратегії - Міноборони Британії

Денисенко зауважив, що Володимир Путін, ймовірно, поки вагається оголошувати загальну мобілізацію, бо розуміє, що росіяни не збираються навіть розглядати участь у війні.

Кожен росіянин з 18 до 60 років може опинитися у сирій землі України. Наше велике завдання – зірвати можливість цієї мобілізації, наголосив радник міністра.

Із 24 лютого по 18 березня ЗСУ знищили п'ятьох російських генералів. За таких проміжок часу стільки вищого командування РФ не втрачала навіть у Другу світову війну.

Зараз ви читаєте новину «Найбільший страх кожного росіянина зараз – потрапити до армії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі