середа, 21 жовтня 2009 17:02

Надія Мейхер голими грудьми розгрібала листя (ФОТО)
8

Фатальні спокусниці з гурту "ВІА Гра" продовжують шокувати не тільки своїх прихильників, але і всю чоловічу частину планети.

Цього разу відзначилась Надія Мейхер-Грановська, яка, згідно з деякими опитуваннями, є найсексуальнішою співачкою популярного музколективу.

27-річна красуня взяла участь в незвичайно відвертій фотосесії для листопадового номера журналу Maxim і з"явилася перед фотографом взагалі без одягу.

Результат провокаційної зйомки - серія, м"яко кажучи, пікантних знімків. Тепер красою секс-діви зможуть насолодитися всі охочі.

Не варто забувати і про багатий внутрішній світ співачки. Наприклад, в інтерв"ю, опублікованому на сторінках Maxim, артистка розповіла, що днями презентує збірку віршів під назвою "Миттєве бажання".

На заході, влаштованому на честь цієї події, дівчина обіцяє не тільки прочитати кращі з власних творів, але і виконати оперну арію.

Загалом, зупинятися на досягнутому солістки "ВІА Гри" не збираються і найближчим часом продовжать дивувати громадськість.

За матеріалами КП

Зараз ви читаєте новину «Надія Мейхер голими грудьми розгрібала листя (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі