четвер, 25 червня 2009 08:13

Екс-"ВІА Гра" Меседа показала груди і розповіла про весілля (ФОТО)
6

Мрія мільйонів чоловіків і в нещодавньому минулому солістка групи "ВІА Гра", яка минулою зими несподівано залишила популярний колектив, з"явилася на обкладинці липневого номеру відомого чоловічого журналу Maxim.


Меседа Багаудінова взяла участь у відвертій фотосесії та з"явилась перед читачами видання практично без одягу. Крім того, дівчина дала інтерв"ю, в якому розповіла багато цікавого.

Наприклад, Меседа зізналась, що залишення "ВІА Гри" стало для неї справжнім шоком.

- Втратити роботу завжди неприємно, тим більше що зараз криза, і важко починати новий проект, - поділилася сокровенним співачка.

Між тим, як виявилось, красуня сама знала, на що йшла.

- Продюсери Дмитро Костюк і Костянтин Меладзе відразу попередили: якщо раптом Надя Грановська або Віра Брежнєва захочуть повернутись, доведеться поступитися їм місцем, - розповіла Меседа, - Така була домовленість. Так і вийшло. Але все одно повернення Наді було для мене несподіванкою. Адже пройшло цілих три роки, і на всі питання про повернення вона завжди говорила "ні".

Тепер дівчина збирається стати сольною артисткою і зараз обирає продюсера. Крім того, співачка планує серйозно зайнятися особистим життям.

- Раніше у мене залишалось дуже мало часу, - згадує Меседа. - У мене була молода людина, але... День народження, Новий рік - всі ці свята я належала всім, окрім нього. Це дуже йому не подобалось, і ми розійшлись. Зараз я в пошуку, і найбільше я б хотіла зустріти чоловіка, який зможе не тільки терпіти мій спосіб життя, але і допомагати мені втілити мою мрію.

Співачка мріє про серйозні стосунки і зізналась, що хоче заміж. Причому, досить скоро.

- У найближчі роки два-три це, напевно, вже станеться, - розговорилась артистка. - Звичайно ж, я хочу і весілля, і сукню, і все як треба. Я хочу романтики!

За матеріалами КП

Зараз ви читаєте новину «Екс-"ВІА Гра" Меседа показала груди і розповіла про весілля (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі