середа, 25 лютого 2009 08:04

Світлана Лобода показала свої несиліконові форми в MAXIM (ФОТО)

З граціозною голою Світланою Лободою на обкладинці вийшов березневий номер чоловічого журналу MAXIM. Відверті знімки фотографа Олександра Мордерера підкреслили неперевершені та до нестями сексуальні форми артистки.

Ось деякі подробиці з ексклюзивного інтерв"ю:

Свєта, як ти зважилася подати заявку на участь в "Євробаченні"?

"Я зважилася, тому що прийшла моя черга. Адже від України на цей конкурс їздять за абеткою. Посуди сам: Кароль, Лорак, а зараз ось Лобода."

Минулого року ти влаштувала виставку своїх індійських фотокарток. Які трофеї привезла цього разу?

"Сподіваюся, жодних, але до лікаря сходжу обов"язково, ха-ха! А на рахунок нової фотовиставки....Невже недостатньо моєї фото галереї на сторінках Maxim?"

Зараз силікон став невід"ємною частиною дівчини, як рука, нога або голос. А ти вдавалася до послуг пластичних хірургів?

"Єдиний силікон, який має до мене відношення - це напис No silicon на майках з моєї нової колекції одягу. А старіти хотілося б природним чином. Хоча б тому, що вважаю за краще в старості засипати із закритими очима, ха-ха."

Про розпусний відпочинок, про те чи є в гардеробі Віктора Андрійовича Ющенка футболки Fack the Macho і хто, власне, придумав цей напис читайте в інтерв"ю на сторінках журналу.

За матеріалами E-motion.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Світлана Лобода показала свої несиліконові форми в MAXIM (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі