вівторок, 20 жовтня 2009 18:57

Начальник виборчого штабу ПР попався на хабарі

Начальник виборчого штабу ПР попався на хабарі

Міліція у вівторок затримала начальника виборчого штабу Партії регіонів Святошинського району Києва при отриманні хабара, повідомив міністр внутрішніх справ України Юрія Луценко на засіданні парламенту.

"Сьогодні був затриманий при отриманні хабара начальник виборчого штабу Партії регіонів Святошинського району Києва і арештований", - заявив він.

При цьому головуючий на засіданні перший заступник розділу парламенту Олександр Лавринович виразив здивування, яким чином міліція визначила партійну приналежність підозрюваного.

Перший віце-спікер також призвав міністра не займатися політикою. "Ви є міністром внутрішніх справ... коли у мене трапилася подія (влітку цього року був пограбований заміський будинок А.Лавриновича), ви ставили питання, з"ясувати, до якої партії належить потерпілий", - додав він.

А.Лавринович заявив, що йому нічого невідомо про факт затримання начальника виборчого штабу Партії регіонів Святошинського району Києва.

Як повідомили в центрі громадських зв"язків Головного управління МВС в Києві, співробітники столичного Управління з боротьби з економічною злочинністю затримали одного з заступників глави Святошинської райадміністрації, який також є депутатом місцевої райради при отриманні хабара в сумі 1300 доларів США.

У ЦГЗ відзначили, що ці гроші чиновник вимагав у підприємця за сприяння в наданні в оренду одного з приміщень, яке належить територіальній общині Святошинського району.

За матеріалом Интерфакс-Украина
Зараз ви читаєте новину «Начальник виборчого штабу ПР попався на хабарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі