середа, 23 вересня 2015 00:39

Нацгвардія взяла курс на контрактну ситуацію - Аваков

Нацгвардія взяла курс на контрактну ситуацію - Аваков
Фото: firstsocial.info

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявляє, що Національна гвардія буде повністю переходити на контрактну основу комплектування особовим складом.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Я не знаю нічого про те, що буде хвиля мобілізації батальйонів МВС, я знаю про те, що мобілізації нової не буде і про це оголосив президент. Я знаю про те, що у нас в значній мірі буде збільшено кількість контрактників у Збройних силах та в Національній гвардії. У Національній гвардії ми взяли курс на повну контрактну ситуацію ", - розповів він журналістам у вівторок у Києві.

При цьому міністр підкреслив, що перехід на контрактну основу не відбуватиметься швидко. Він нагадав, що 21 вересня, розпочато відбір кандидатів на посаду поліцейських в Кременчуці і серед тих, хто записався, є бійці батальйону "Полтава" і бійці роти "Кременчук".

"Це - реабілітація. І відповідь, що хлопці будуть робити після", - додав Аваков.

Також він розповів, що в МВС впроваджується спеціальна програма адаптації учасників АТО, які отримали травми. Він назвав таку роботу своєрідною привенцією впевненості.

Зараз ви читаєте новину «Нацгвардія взяла курс на контрактну ситуацію - Аваков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі