пʼятниця, 19 березня 2010 14:25

На Запоріжжі згорів чоловік, ще двоє травмувалися

На Запоріжжі згорів чоловік, ще двоє травмувалися

Трагедією закінчився відпочинок на дачі для компанії молодих людей. Під час пожежі один з них загинув, ще дві людини отримали травми, рятуючись від вогню.

Як повідомили в ГУ МНС України в Запорізькій області в п"ятницю, подія трапилася 19 березня о 02:40 в дачному кооперативі в Запорізькому районі області.

Спалах стався в одній з кімнат двоповерхового дачного будинку. Повідомлення поступило від охоронця дачного кооперативу, який побачив, що з будинку йде дим і бушує полум"я.

Напередодні пожежі молоді люди приїхали відпочивати на дачу. Один з них прокинувся серед ночі і відчув запах диму, відразу розбудив інших. Ті почали вибивати вікна і вистрибувати із задимленого приміщення другого поверху. При цьому двоє з гостей постраждали - чоловік отримав різані травми тіла, а жінка перелом обох ніг. Під час пожежі загинув 32-річний син власника будинку.

У ході слідства було встановлено, що в кімнаті на другому поверсі горіли домашні речі і меблі. Вогнем знищена вся будівля. Площа пожежі склала 100 кв.м. До гасіння пожежі притягувалися 2 одиниці техніки і 7 осіб особового складу.

Вірогідною причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалювання. За фактом події органи державного пожежного нагляду ведуть слідство.

Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину «На Запоріжжі згорів чоловік, ще двоє травмувалися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі