пʼятниця, 30 липня 2010 20:56

На Запоріжжі затримано злочинців, які займалися збутом наркотиків і зброї

На Запоріжжі затримано злочинців, які займалися збутом наркотиків і зброї

Співробітниками Управління з питань боротьби з незаконним оборотом наркотиків Запорізького главку міліції затримано учасників злочинної групи, які займалася збутом наркотиків і зброї, передає УНІАН.

Як повідомили у Центрі громадських зв`язків Головного управління МВС України в Запорізькій області, злочинна група з п"яти осіб (четверо - мають судимості, організатор – лікар, який працює в одній з лікарень Запоріжжя) тривалий час "займалася вирощуванням, зберіганням і збутом особливо небезпечної наркотичної речовини "марихуана" і вогнепальної зброї на території міста Пологи Запорізької області".

"Під час проведення оперативної закупівлі, затримання осіб і проведення санкціонованих обшуків за місцем проживання у членів злочинної групи вилучено понад 12 кг подрібненої наркосировини "марихуана" (у сухому вигляді), вартість якої на чорному ринку становить більш як 160 тис. грн., близько 50 гр. гашишу, 7 гр. порошку білого кольору, більш як 7,7 тис. грн., а так само 4 пістолети, 20 патронів до пістолета ПМ, обріз гладкоствольної рушниці, 12 ручних гранат і більш як сотню патронів калібру 7,62 і 5,45 мм", - повідомили в ЦГЗ, відзначивши, що співробітниками міліції також виявлено посіви конопель, що належать даній злочинній групі, на площі 2 га.

"На сьогодні щодо затриманих порушено кримінальну справу за ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України (Незаконні операції з наркотиками, психотропними речовинами або їх аналогами), учасників групи заарештовано, проводиться перевірка на причетність їх до скоєння інших тяжких злочинів", - повідомили в ЦГЗ.

29 липня Служба безпеки України затримала велику партію кокаїну - 1200 кг, який перевозили з країн Латинської Америки, через Україну до Європи.

Зараз ви читаєте новину «На Запоріжжі затримано злочинців, які займалися збутом наркотиків і зброї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі