четвер, 20 серпня 2009 17:47

На Запоріжжі горіла нафтобаза

На Запоріжжі горіла нафтобаза

У Запорізькій області сталася пожежа на нафтобазі.

Як повідомили у ГУ МНС області, повідомлення про надзвичайну подію надійшло на "101" сьогодні о 10.52 від інженера нафтобази торгового дому "Запоріжжянафтопродукт", розташованої в селі Новобогданівка Мелітопольського району Запорізької області.

"Згідно з повідомленням, займання сталося під час проведення робіт із зачищення одного з резервуарів з пальним: з невстановленої на даний момент причини зайнялися залишки нафтопродуктів", - розповіли в МНС, зазначивши, що у зв`язку з потенційною небезпекою ситуації на місце події в терміновому порядку було направлено 13 одиниць спецтехніки і 45 пожежних.

"Протягом 25 хвилин пожежа була локалізована і знята загроза поширення вогню на інші 12 резервуарів нафтобази. Ще через 15 хвилин займання було повністю ліквідоване і резервуар, у якому виникла пожежа, повністю заповнений піною і проведено охолодження розташованих поряд з ним", - повідомили в МНС.

Причини виникнення пожежі встановлюються.

За матеріалом УНІАН

Зараз ви читаєте новину «На Запоріжжі горіла нафтобаза». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі