вівторок, 15 червня 2010 13:48

На Закарпатті від буревію постраждали 11 людей

На Закарпатті від буревію постраждали 11 людей

На Закарпатті вчора пройшов буревій. Від граду та вітру постраждало одинадцять людей. П"ятеро з них лежать в лікарні.

Буревій наробив шкоди у Виноградівському, Берегівському, Хустському, Іршавському, Тячівському районах. Пошкодив кілька сотень дахів будинків, порвав електричні проводи, повиривав з землі дерева.

Cпівробітник Головного управління МНСУ в Закарпатській області Олег Шрамко розповів Gazeta.ua, що у Виноградівському районі від бурі є постраждалі. П"ятеро з них лежать в лікарні з переломами ніг, хребта, забоєм грудної клітки.

На людей падали гілки дерев, черепиця дахів. Серед постраждалих є двоє дітей – 14-річний Іван та 8-річна Діана з села Підвиноградово Виноградівського району.

Буревій пошкодив на Виноградівщині 250 дахів сільських будинків, будівлю спортивного комплексу, римо-католицьку церкву в селі Чорнотисово.

Між селом Луги та присілком Тищора Рахівського району через негоду стався зсув ґрунту: на дорогу з"їхало більше 500 кубометрів землі. У Лугах підтопило 3 будинки.

Комісії описують збитки.

Зараз ви читаєте новину «На Закарпатті від буревію постраждали 11 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі