четвер, 16 квітня 2020 13:28

На яку погоду чекати українцям у Страсну п'ятницю

На яку погоду чекати українцям у Страсну п'ятницю
Україну також захопить порівняно тепле повітря. Фото: pixabay

У Європі 17 квітня переважатиме тепла повітряна маса.

Температура повітря протягом дня досягне +15...+25 градусів, повідомила синоптикиня Наталка Діденко на сторінці у Facebook.

Україну також захопить порівняно тепле повітря, у більшості областей передбачається +14...+20 градусів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні Чистий четвер: правила й заборони свята

Але північний циклон Tanja атмосферними фронтами знизить температуру повітря у північних областях України до +9...+13 градусів. Вітер буде з північного заходу та заходу, помірний, на сході подекуди із сильними поривами.

Невеликі дощі завтра будуть на заході та ввечері на півночі України. На решті території - без опадів.

У Києві п`ятниця очікується свіжою протягом дня – +11...+13 градусів, без істотних опадів, лише в другій половині дня або надвечір збільшиться хмарність та можливий невеликий дощ.

У суботу та на Великдень суттєвих опадів не передбачається. Дощ може випасти лише на півночі. Температура повітря коливатиметься в межах +10...+15 градусів.

У понеділок, 20 квітня, в Україні дощів побільшає.

Погода в Україні 16 квітня істотно зміниться. На зміну снігу й холоду прийде потепління. Але, крім теплої погоди, українцям слід чекати на сильний вітер, який здуватиме все на своєму шляху.

Зараз ви читаєте новину «На яку погоду чекати українцям у Страсну п'ятницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі