понеділок, 02 листопада 2009 14:54

На вулицях Києва знову з"являться евакуатори

На вулицях Києва знову з"являться евакуатори

Державна автомобільна інспекція має намір почати евакуацію транспортних засобів за порушення правил паркування в Києві з 9 листопада. Про це на брифінгу повідомив начальник Головного управління Міністерства внутрішніх справ Віталій Ярема.

За його словами, на даний момент ГУ МВС у Києві готується до виконання постанови Кабінету міністрів, згідно з якою ДАІ надано право евакуювати транспортний засіб за порушення правил паркування, і яка набула чинності 30 жовтня.

До 9 листопада міліція укладе договори на оренду стоянок під штрафмайданчики і договори з підприємством, яке буде технічно виконувати евакуацію засобів - зокрема, здійснювати їх перевезення на штрафмайданчик.

Начальник ГУ МВС у Києві додав, що, ймовірно, договір про технічну евакуацію цих коштів буде укладений з комунальним підприємством "Київпарксервіс", оскільки у того є необхідна кількість евакуаторів.

У той же час він відзначив, що під час евакуації того чи іншого автомобіля на місці буде присутній інспектор ДАІ, який буде документувати цей процес.

Також Ярема повідомив, що ДАІ в першу чергу буде евакуйовувати автомобілі, які будуть стояти біля зупинок громадського транспорту та біля пішохідного переходу.



Подробности

Зараз ви читаєте новину «На вулицях Києва знову з"являться евакуатори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі