середа, 15 липня 2009 16:46

На Волині викрили банду торговців нідерландським амфетаміном

На Волині викрили банду торговців нідерландським амфетаміном

Працівники міліції у Волинській області та Департаменту БНОН МВС України при взаємодії з СБУ в області викрили міжнародне злочинне угрупування, учасники якого налагодили міжнародний канал постачань амфетаміну з Нідерландів.

Як стало відомо, злочинна група, до складу якої входив громадянин Нідерландів і мешканці Вінниці, створила розгалужену мережу розповсюдження амфетаміну на території нашої держави.

В результаті проведеної спецоперації на пропускному пункті "Ягодин-авто" під час огляду автотранспорту у організатора групи вилучено 2,3 кг амфетаміну, що за цінами "чорного" ринку коштує понад 575 тис. грн.

За цим фактом порушено кримінальну справу за ознаками ч.3 ст.305 "Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів" Кримінального кодексу України. Трьох членів злочинного угрупування затримано в порядку ст. 115 УК України.

Вирішується питання про накладення арешту на автомобілі "Мерседес-Спринтер", "Форд-Мондео" та дві квартири в місті Вінниця.

На даний момент проводяться подальші заходи щодо встановлення інших учасників угрупування, причетних до поставок амфетаміну на територію України.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «На Волині викрили банду торговців нідерландським амфетаміном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі