четвер, 11 червня 2009 19:43

Спалили наркотиків на два мільйони гривень

Минулої п"ятниці у Великих Сорочинцях на Миргородщині міліціонери спалили понад 100 кг наркотичних речовин. За цінами "чорного" ринку їх вартість становить близько 2 млн грн.

Правоохоронці скидають на купу валізи, пакети, мішки з маковою соломкою, капсулами трамадолу, опієм, маком і коноплями, а також пристрої для уживання й виготовлення наркотиків.

— За п"ять місяців цього року виявили більше тисячі наркозлочинів. Викрили чотири канали надходження наркотичних засобів на територію області, в тому числі один міжнародний, — звітує начальник обласної міліції Михайло Цимбалюк, 44 роки.

Один із оперативників виливає на наркотичні речовини пляшку бензину й підпалює.

Торік у червні міліціонери провели перше публічне спалювання наркотиків у Котельві. Відтоді проводять такі акції періодично.

На торішньому заході Цимбалюк зауважив: в обласному управлінні міліції створили спеціальну камеру для зберігання вилучених наркотиків. Донині не всі такі речовини документували та відповідним чином зберігали. Траплялися випадки, коли міліціонери підкидали їх підозрюваним.

Зараз ви читаєте новину «Спалили наркотиків на два мільйони гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі