субота, 03 грудня 2011 11:29

На Волині готується захоплення двох храмів Київського патріархату - "Свобода"

На Волині готується захоплення двох храмів Київського патріархату - "Свобода"

"Всеукраїнське об'єднання "Свобода" закликає обласну владу "припинити розпалювання вогнища міжконфесійного протистояння на Волині та не допустити захоплення храмів Української православної церкви Київського Патріархату представниками Московської церкви".

Про це повідомляє прес-служба "Свободи".

За інформацією Волинської обласної організації об'єднання, оприлюдненої 2 грудня, "у селах В'язівне і Проходи Любешівського району Волинської області готується спланована акція по захопленню храмів, які належать Українській православній церкві Київського патріархату та їх передачі в руки московської церкви".

"Під виглядом об'єднання церков, плакати про що розвішані у вказаних селах, представники Московського патріархату готуються встановити контроль над спорудами, які належать українській церкві", - зазначено у прес-релізі.

Відповідальність за ці дії представники політсили покладають на голову обласної державної адміністрації Бориса Клімчука.

Зараз ви читаєте новину «На Волині готується захоплення двох храмів Київського патріархату - "Свобода"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі