понеділок, 05 липня 2010 15:30

На "Чайці" відбудеться фестиваль на $1 мільйон

На "Чайці" відбудеться фестиваль на $1 мільйон

На столичному аеродромі "Чайка" 10 липня пройде найбільший open-air в Україні - фестиваль електронної музики "Global Gathering Freedom Music 2010". Протягом одного дня на сцену вийдуть понад 40 артистів з США, Канади, Великої Британії, Німеччини, Голландії і України, а хедлайнером події стане ведучий діджей світу Armin Van Buuren.

Як повідомили організатори заходу, на сьогоднішній день бюджет фестивалю перевищив мільйон доларів, майже половина з якого витрачена на технічне оснащення, світло і звукову апаратуру. Більше 30% бюджету "Global Gathering Freedom Music 2010" становили гонорари і побутові райдери артистів. Головні зірки фестивалю прилетять до Києва спеціальними чартерними рейсами і будуть пересуватися по мосту на автомобілях представницького класу.

Крім сету Armin Van Buuren, одним із найбільш очікуваних подій фестивалю стане перший в Україні виступ відомого голландського діджея Fedde Le Grand. Крім того, вперше у нашій країні виступлять такі визнані зірки електронної музики, як німецький хаус- і техно-діджей Loco Dice і популярний канадський дует Sultan & Ned Shepard.

Артисти будуть розподілені залежно від музичного напряму за чотирма сценами. Крім головної сцени, на фестивалі працюватимуть техно-майданчик "Freedom Music Stage" з хедлайнерами Dubfire і Loco Dice, транс-сцена на чолі з Gareth Emery і Eddie Halliwell, а також драм-н-бейс "Djam Терасса" з хедлайнерами DJ Hype і Friction. Україну представлять найкращі діджеї країни: Spartaque, Sender, Tapolsky і ще два десятки представників вітчизняної електронної музики.

Усі фестивальні сцени працюватимуть одночасно, а загальна територія фестивалю становитиме шість з половиною гектарів.

Ліга

Зараз ви читаєте новину «На "Чайці" відбудеться фестиваль на $1 мільйон ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі