четвер, 23 липня 2020 10:48

На порятунок мами двох дітей потрібно 2 млн грн

На порятунок мами двох дітей потрібно 2 млн грн
Юлія Цепецавер має хронічну хворобу нирок. Фото: Юлія Цепецавер

33-річна Юлія Цепецавер із села Ємчиха Миронівського району на Київщині має хронічну хворобу нирок 4-ї стадії. Другий рік їздить на гемодіаліз в Білу Церкву. На лікування в місяць йде понад 7 тис. грн. Потрібна пересадка нирки, яка коштує 2 млн.грн.

"На гемодіаліз їжджу через день. В обидві сторони виходить 200 кілометрів. Як не їздили маршрутки й електрички, добиралися своєю машиною. На одну поїздку йшло бензину на 500 гривень. За місяць набиралося 6 тисяч гривень. Я ж би ті гроші могла пускати на лікування. Зараз із села знову добираюся маршруткою в райцентр. Звідти - електричкою в Білу Церкву. Хоч і з пересадками, але мене це влаштовує. Щоправда, виїжджаю з дому після восьмої ранку. В лікарню потрапляю аж о 12 дня. І сиджу чотири години, чекаю своєї черги. Додому добираюся опівночі. Раніше грошима на лікування допомагали батьки. Але в лютому раптово помер тато. В ампулі були не ті ліки, якими лікував спину. Алергія дала ускладнення. В нього відмовили нирки, печінка й легені", - розповіла Gazeta.ua Юлія Цепецавер.

Жінка має 2 дітей. Її чоловік працює кочегаром.

"Раніше влітку чоловік заробляв комбайнером. Тепер "прив'язаний" до мене. З грошима нам дуже сутужно. Лікарі кажуть, що мені потрібна пересадка нирки. На операцію треба два мільйони гривень. Нам самим таку суму не зібрати. Тому прошу допомоги в небайдужих людей", - сказала Юлія Цепецавер.

Реквізити для допомоги:

Карта Приватбанку: 4149 4991 2844 0532 (Цепецавер Юлія Олександрівна).

Зараз ви читаєте новину «На порятунок мами двох дітей потрібно 2 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі