пʼятниця, 15 січня 2010 15:32

На Полтавщині померла секретар комісії від Януковича

На Полтавщині померла секретар комісії від Януковича

Від серцевого нападу учора увечері померла секретар окружної територіальної виборчої комісії N146 у Полтаві 59-річна Світлана Алексєєва. Жінка працювала від "Партії регіонів".

До цієї окружної комісії відноситься половина населення міста.

- Вона говорила по телефону і раптом поклала голову на стіл, - говорить член комісії Ганна Соляник. - Хтось запитав, чи їй не погано. Світлана мовчить. Я підійшла, а вона вже синя. Викликали одразу реанімаційну бригаду. Більше години вони намагалися в кабінеті реанімувати. І кардіограму залишили. Там з самого початку був практично нуль. Вона раптово померла. Їй важко було працювати.

Світлана Алексеєва мала хворе серце. Два роки тому їй встановили серцевий стимулятор.

- Навантаження дуже велике було. І фізичне, й емоційне, - каже Ганна Миколаївна. - Ми працювали зранку допізна. Іноді до 11-ої вечора. Щодня їздили разом на таксі додому, бо поруч живемо. Перед новим роком Світлана захворіла на грип. Була дуже хвора, сильно кашляла. Та п"ятого січня прийшла, бо треба було працювати. Хотіла заробити грошей. У нас у комісії держава платить усього 800 гривень. Ще у штабі платили.

У "Партії регіонів" Світлана Алексєєва з 2006 року.

- Високограмотна була людина у професійному плані. Мала досвід, організаційні здібності, знала сучасні виборчі технології. А вчора ситуація була напружена по всій Полтавській області. Окружні комісії ледве не зірвали видачу бюлетенів, не фінансували виборчі дільниці на підвезення протоколів. А на Світлані учора була зав"язана уся видача бюлетенів, списки виборців. Це велике навантаження усе роздати, проконтролювати, - пояснює заступник голови Полтавської обласної організації "Партії регіонів" 39-річний Валерій Пархоменко.

Каже, усі кошти, які Світлана Алексєєва могла заробити до кінця виборчої кампанії, обласний штаб віддав племінниці на організацію похорону.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині померла секретар комісії від Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі