понеділок, 03 вересня 2018 18:26

На Олега Рудніцького впав баскетбольний щит – на лікування в Ізраїлі потрібно 132 тисячі доларів

Автор: Фото надане Анатолієм Рудніцьким
  Ізраїльська клініка може допомогти Олегу стати на ноги.
Ізраїльська клініка може допомогти Олегу стати на ноги.

12-річний Олег Рудніцький з Черкас в червні отримав травму хребта. На нього впав баскетбольний щит. Хлопчик переніс дві операції, але ходити не може. Допомогти обіцяють лікарі однієї з клінік Ізраїлю. Курс реабілітації триватиме впродовж трьох місяців. Вартість становить $132 тис.

"Олег в нас з 5 років займається футболом в спортивній школі "Чайка". 25 червня був на тренуванні на центральному стадіоні. Після занять з іншими дітьми пішов гратися ще на огороджену територію, де стояв баскетбольний щит. Виявляється, що він був не закріплений і впав на Олега.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10-місячному Данилу терміново потрібно закрили отвір в серці

Син не відчував нижньої частини тулуба й ніг. Лікарі виявили перелом хребта зі зміщенням. Олега відразу прооперували. Поставили титановий імплантат, який тримає хребет. А 13 липня знову була операція. Забирали зі спинного мозку згустки крові й виявили ще післяопераційну грижу.

Син впродовж місяця лежав в лікарні. Зараз проходить реабілітацію на відновлення рухомого апарату. Потроху повертається чутливість ніг. Ми надіслали документи в одну з ізраїльських клінік. Звідти прийшла відповідь, що Олега готові взяти на реабілітацію "90 діб госпіталізації". Є шанс, що вони зможуть поставити на ноги. І ми повинні його використати. Але треба 132 тисячі доларів. В нашої сім'ї немає таких грошей. Тому звертаємося до людей, просимо допомогти нам зібрати потрібну суму на лікування нашого сина", - розповідає Gazeta.ua батько Анатолій Рудніцький.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку: "Приватбанк": 4149 4393 9449 2221 (Рудніцький Анатолій Анатолійович), його контакти: 0 (67) 240 22 78.

Зараз ви читаєте новину «На Олега Рудніцького впав баскетбольний щит – на лікування в Ізраїлі потрібно 132 тисячі доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі