понеділок, 25 червня 2012 21:55

На Львівщині міліціонери не помічають гральні автомати
5

Фото: Фото: Євген Борісов

У Львівській області діє заклад із гральними автоматами. Міліція даний факт заперечує.

15 травня на проспекті Чорновола у місті Стрий (Львівська область) кореспондент Gazeta.ua помітив зали з гральними автоматами. 17 травня написав звернення у міліцію на ім'я начальника ГУМВС України у Львівській області Олександра Рудяка, у якому повідомив про розташування закладів, які займаються забороненою діяльність.

10 червня отримав відповідь від Стрийського міського відділу ГУМВСУ у Львівській області про те, що 6 червня була проведена перевірка за вказаними адресами.

"За результатами проведеної перевірки Стрийським МВ ГУ МВС України у Львівській області 06.06.2012 року відмовлено в порушенні кримінальної справи на підставі ст.6 п.2 КПК України, за відсутністю ознак складу злочину", - йдеться у відповіді.

15 червня кореспондент приїхав з 17-річним товаришем у Стрий. Зайшли в обидва заклади. В одному двері зачинені.

В іншому, пр. Чорновола 13, за касою сидить брюнетка років 35. Її кореспондент запитав про автомати, чи справжні, чи не ганяє їх міліція.

"Автомати справжні, зараз такі мало де знайдеш. А про міліцію я не знаю, я тут тільки третій день працюю", - відповіла вона.

Мінімальна ставка - 10 гривень. Виграти можна 2 тисячі. Кореспондент сфотографувався біля автомату. Жінка обурилася: сказала, що це заборонено.

Зараз ви читаєте новину «На Львівщині міліціонери не помічають гральні автомати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі