субота, 11 вересня 2010 18:38

На карнавалі у Вінниці ходили на руках і їздили на ретро-авто (ФОТО)
14

11 вересня о 14.00 почалось урочисте відкриття Свята міста на Майдані Незалежності у Вінниці. Після коротких промов та нагороджень почався історичний карнавал. Головною вулицею міста пройшлись творчі колективи міста в історичних образах. Тут можна було побачити й славного полководця Івана Богуна, й литовських князів. Також класика української літератури Михайла Коцюбинського, всесвітньовідомого хірурга Миколу Пирогова та інших.

Під час ходи своє мистецтво показували танцюристи, спортсмени та співаки. Найбільше вінничанам сподобались виступи шоу двійників. Де псевдо-Ірина Алегрова співала пісню "С Днем рождения!" А підтанцьовували їй Алла Пугачова, Філіп Кіркоров та Вєрка Сердючка.

Справжній фурор у вінничан викликав Петя Чорний. Він приїхав на міні-автомобілі з циганами. Коли закінчив виступ, виявилось, що автомобіль не заводиться. Тоді артист разом з танцювальним колективом пішов пішки, а машину помогли відіпхати на узбіччя.

Закривали ходу парад ретро-автомобілів та мототехніки.

Фото: Тетяна Щербатюк/Gazeta.ua



Зараз ви читаєте новину «На карнавалі у Вінниці ходили на руках і їздили на ретро-авто (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі