субота, 11 вересня 2010 19:00

Двері нового "Опеля Меріви" відчиняються у незвичний спосіб (ФОТО)

На Столичному автошоу, що триває в Києві до 12 вересня, презентували новинку "Опель Меріва".

Її обладнали двигуном 1,4 потужністю 100 кінських сил. До "сотні" "опель" розганяється за 14 секунд, його максимальна швидкість - 177 кілометрів за годину. Споживає у місті 8 л пального на 100 км, на трасі - 5,1 л.

Машину виконано у новому стилі, який нагадує водночас "Опель Інсігнію" і "Опель Корса". Авто має невеликий низький капот, злегка випуклі колісні арки та нову фірмову решітку радіатора нового покоління "опелів". У дизайні спостерігається зигзагоподібна блискавка у лінії багатьох кузовних деталей. Новинка має родзинку - двері системи "флекс дорз". Передні дверцята відчиняються звичним способом, а задні кріпляться на завісах позаду дверей, проти руху машини.

"Таке оригінальне рішення дозволяє зробити максимально зручною посадку та висадку пасажирів. Ця машина призначена для сім"ї, тому має відповідати потребам цільової аудиторії. Частина бампера виїжджає назад. На неї можна закріпити кілька велосипедів або багаж", - розповів Gazeta.ua представник "УкрaвтоЗАЗ-cервіс" Олексій Остальцев.

Салон легковика нагадує "Опель Інсігнію", однак відрізняється більшою функціональністю. Задні сидіння регулюються за нахилом. Вони розраховані для дальніх поїздок. Між передніми сидіннями влаштовано підлокітник на рейках. Завдяки такому рішенню його можна перемістити до заднього сидіння. Там підлокітник виконуватиме функцію столика.

"Продажі в Європі тільки починаються. Хоча вперше її показали там рік тому. "Опель Меріву" вже замовили 150 тисяч осіб".

"Опель Меріва" коштуватиме від 17 тисяч євро.

Фото: Володимир Мукан/Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Двері нового "Опеля Меріви" відчиняються у незвичний спосіб (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі