неділя, 09 червня 2013 12:10

На фестивалі "Stare Misto" мокрі фанати танцювали балканські танці
6

Фото: Фото: Сергій Волохов

8 червня на львівському стадіоні "Україна" пройшов перший день дводенного фестивалю Stare Misto. Організатори запросили відомі гурти з України, Білорусі, Росії, Німеччини, Іспанії, Сербії, Фінляндії, Великобританії.

Публіка першого дня відривалася із білоруським панк-гуртом "Ляпіс Трубецкой", іспанцями CHE SUDAKA, лондонцями "Archive", гуртом IAMX та королем балканської музики Ґораном Бреґовичем.

Організатори передбачили дві сцени, аби не затримувати виступи гуртів. Поки один виступав, на другій сцені йшло приготування, тому через 15 хвилин уже на сцену виходили інші музиканти.

Концерт розпочався майже без запізнення, на початку малочислену публіку розігрівали українські гурти. Під час виступу білоруського гурту "Ляпіс Трубецкой" почав йти дощ із градом, який не припинявся майже півгодини. Лише три останні пісні білорусів фанати могли послухати без парасольок та дощовиків. Найбільше людей – до 10 тисяч зібралося на виступ Горана Бреговіча із його запальними танцями. Мокрі фанати танцювали під сценою під балканську музику босоніж. Футбольне поле було накрите спеціальним мяким накриттям.

"Плюси фестивалю – потужний склад виконавців, хороший звук та хороше місце розташування – недалеко від центру міста. Мінуси – поділ на дві фан-зони. Із другої фан-зони не було видно майже нічого. Проте і квитків в неї на день фестивалю не було, хоча там було напівпорожньо. Окрім пива та закусок не було де поїсти на території фестивалю. Усі ходили у сусідні супермаркети", - каже відвідувачка фестивалю львів'янка Марта Краз.

Організатори передбачили достатню кількість туалетів та охорони. На вході був помічений один конфлікт – кількох відвідувачів не впустили через фальшиві квитки на фестиваль. Аби їх заспокоїти, викликали правоохоронців.

Сьогодні, 9 червня, шанувальників хорошої музики потішать  Kaiser Chiefs, ДДТ, GoranBregovic, Leningrad Cowboys та інші.

Зараз ви читаєте новину «На фестивалі "Stare Misto" мокрі фанати танцювали балканські танці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі