середа, 21 січня 2009 13:38

На базі ВПС США в Японії сталася пожежа

У вівторок ввечері на базі ВПС США "Йокота" на заході Токіо сталася пожежа.

Спалах почався близько 18:30 за місцевим часом (11:30 за київським) в одноповерховій адміністративній будівлі 1948 року. Людей в приміщеннях не було, тому жертв вдалося уникнути. За деякими даними, площа спалаху склала близько 4 тисяч квадратних метрів, будівля майже повністю вигоріла.

Близько 23:00 (16:00 за Києвом) пожежа була локалізована силами військовослужбовців і токійських пожежників. На місці події працювали п"ять пожежних розрахунків і три спецавтомобілі, повідомляється на сайті бази.

Причина спалаху поки не встановлена, проте командування бази заперечує який-небудь зв"язок події з тероризмом. Очевидці розповідають, що не чули ніяких вибухів, що передували пожежі.

На базі "Йокота", що знаходиться на межі Токіо і міста Фусса, проживають близько 5 тисяч американських військовослужбовців, а також приблизно така ж кількість допоміжного персоналу і родичів військових, нагадує Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «На базі ВПС США в Японії сталася пожежа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі