понеділок, 23 березня 2020 14:29

МЗС повідомило, скільки українців повернулись додому

МЗС повідомило, скільки українців повернулись додому
Понад 70 тис. українців повернулись додому. Фото:novadoba.kiev.ua

За сприяння українських дипломатичних установ 70 137 громадян України змогли повернутися додому.

Такі цифри оприлюднили станом на 10:00 понеділка з початку заходів протидії поширення гострої респіраторної хвороби Covid-19, викликаної коронавірусом SARS-CoV-2, повідомляє Міністерство закордонних справ України.

"70 тис. 137 громадян повернулися в Україну за сприяння дипломатичних установ України", - повідомили на сторінці "Коронавірус у світі - оперативно від МЗС" у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Понад 15 тис. українців повернулися додому за добу

18 українців за кордоном проходять лікування від Covid-19: 5 - у Німеччині, 4 - в Домініканській Республіці, по 2 - в Італії, Польщі та в Об'єднаних Арабських Еміратах, по 1 - в Іспанії, Нідерландах і на Сейшельських островах. Тим часом одужали від хвороби вже 6 українців: 4 - в Японії, 1 - в Італії і 1 - у Польщі.

155 громадян України перебувають на карантині, найбільше - в Польщі, всього 105 українців. Також наші співвітчизники перебувають на карантині: в Бразилії - 16, у В'єтнамі - 8, у Німеччині - 7, в Йорданії - 4, в ОАЕ - 3, по 2 - в Молдові, Австралії та США, по 1 людині - в Катарі, Китаї, на Кубі, в Нідерландах, Румунії і Чорногорії.

У Міжнародному аеропорту "Бориспіль" приземлився літак із 216 громадянами України, яких евакуювали з Іспанії. Борт прибув під вечір суботи, 21 березня.

Зараз ви читаєте новину «МЗС повідомило, скільки українців повернулись додому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі