пʼятниця, 29 червня 2007 16:57

Москвичка потонула у Феодосії через акваланг, який зламався

40-річна мешканка Москви потонула у Феодосії (Крим), пірнаючи з аквалангом. Про це повідомили в прес-службі Головного управління МНС України в Криму.

Кримські рятувальники проінформували, що москвичка з двома дітьми відпочивала у друзів в смт Коктебель. 27 червня росіяни разом з 45-річним приятелем - жителем Феодосії відправилися позагорати на пляжі одного з мисів Феодосії.

- Жінка відправилася пірнати з імпортним аквалангом, який, як з"ясувалося пізніше, не був ніде зареєстрований і не пройшов перевірку, - повідомив начальник сектора пропаганди міськуправління Феодосії МНС Сергій Карєєв. - Приятель сім"ї залишався на березі з дітьми, і коли помітив, що жінка довгий час не показується з води, забив на сполох.

Прибулі на місце водолази КП "Рятувальник" через півгодини виявили жінку в 100 метрах від берега на глибині 8,5 метрів.

Зараз причину смерті росіянки встановлюють судмедексперти.

"Але, можливо, москвичку підвело серце. Як розповіли водолази, на глибині, де плавала жінка, температура води не перевищувала 9 градусів, що різко контрастувало з жарою і теплою водою на березі", - відзначили в МНС.

Обставини події уточнюються, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Москвичка потонула у Феодосії через акваланг, який зламався». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі