понеділок, 04 лютого 2013 06:27

Москвича засудили на 3,5 роки за те, що виклав у мережу фото своєї колишньої

Москвича засудили на 3,5 роки за те, що виклав у мережу фото своєї колишньої
Фото:volynnews.com

Перовський районний суд Москви засудив 33-річного жителя столиці до 3,5 року позбавлення волі за те, що він виклав в інтернет еротичні фотографії своєї колишньої нареченої. Михайло Балицький не міг пробачити коханій, що вона його кинула. Після того як знімки потрапили в Мережу, дівчина, яка працювала вчителькою початкових класів, рятуючись від ганьби і насмішок, змушена була виїхати за кордон.

Як повідомляє Life News, випускник Московського технічного університету імені Баумана шантажував Світлану Д. протягом двох років. Батько дівчини розповів виданню, що засуджений "був збоченцем завжди", а розлучилася його дочка з Балицьким після того, як той вкрав у неї велику суму з пластикової карти.

За матеріалами слідства, Балицький, створивши у всіх соціальних мережах сторіночки від особи колишньої нареченої, заповнив анкети і завантажив в альбоми 300 її фотографій інтимного характеру. За словами батька Світлани, першими ці фото побачили її учні - першокласники. Як саме до дітей потрапили знімки, він не пояснив.

У підсумку дівчина змушена була звільнитися і виїхати з Росії. А перед тим, як зробити це, вона подала на колишнього нареченого заяву в поліцію. Восени минулого року було порушено кримінальну справу відразу за двома статтями - "Порушення рівності прав і свобод людини і громадянина", а також "Незаконні виготовлення та обіг порнографічних матеріалів або предметів".

Експертиза визнала 11 з 300 фотографій порнографічними, решта - еротичними. Суддя Перовського районного суду при винесенні реального терміну взяв до уваги факт ретельно підготовленого Балицьким плану помсти.

Зараз ви читаєте новину «Москвича засудили на 3,5 роки за те, що виклав у мережу фото своєї колишньої ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі