вівторок, 26 грудня 2006 18:25

Модель перевозила у шлунку більше кілограма кокаїну на Сіцілію

Сьогодні на Сіцілії в аеропорту міста Катанія правоохоронці заарештували фотомодель з Домініканської республіки, яка намагалася провезти до Італії партію кокаїну вартістю $1, 5 мільйона.

У шлунку у дівчини виявили 98 пакетиків з наркотиком загальною вагою 1,2 кілограма.

Підозри прикордонників викликав хворобливий вивгляд моделі, яка прибула з Брюсселя. Дівчина прибула до країни з голландським паспортом. Співробітники фінансової гвардії, яка виконує в Італії роль митної і прикордонної служби, запросили пасажирку в медичний кабінет для огляду, під час якого в її шлунку виявили контрабанду.

Домініканку терміново доставили в лікарню імені Гарібальді в Катанії, де медики витягнули пакетики з кокаїном.

За даними слідства, 24-річна уродженка Домініканської Республіки часто приїжджала на роботу до Італії, де її обличчя широко відоме по рекламних кампаніях деяких фірм. Ім"я заарештованої не повідомили.

Слідчі допитують затриману фотомодель, щоб встановити, для кого призначався контрабандний вантаж. За оцінкою експертів, з конфіскованої партії можна було б приготувати приблизно 20 тисяч доз кокаїну.

За перевезення незаконного вантажу фотомодель отримала 5 тисяч, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Модель перевозила у шлунку більше кілограма кокаїну на Сіцілію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі