субота, 29 березня 2014 10:46

Міжнародний паралімпійський комітет пообіцяв допомогти Україні зберегти базу в Євпаторії

Міжнародний паралімпійський комітет пообіцяв допомогти Україні зберегти базу в Євпаторії
База підготовки паралімпійців знаходиться в Криму. Фото: gazeta.ua

Центр Паралімпійської і дефлімпійської підготовки та реабілітації інвалідів у Євпаторії за законом належить Національному комітету спорту інвалідів України.

У цьому президента Національного Паралімпійського комітету України Валерія Сушкевича запевнив президент Міжнародного Паралімпійського комітету Філіп Крейвен.

Чиновник зазначив, що дотримання законності щодо Національного центру та його подальшої приналежності до Національного комітету спорту інвалідів України є пріоритетною метою для організації.

При цьому пообіцяв всеціле сприяння тому, щоб питання Центру було вирішено позитивно на користь України.

Відзначимо, що Валерій Сушкевич заявив, що центр спортивної підготовки та реабілітації інвалідів в Євпаторії є приватною власністю Національного комітету спорту інвалідів.

"Майже рік, під час початку будівництва, фінансування йшло за рахунок власних, небюджетних коштів... Організаційно-правова форма власності центру - приватна", - підкреслив Сушкевич.

Нагадаємо, що Валерій Сушкевич внесений кримською владою до списку персон нон-грата в Криму.

Зараз ви читаєте новину «Міжнародний паралімпійський комітет пообіцяв допомогти Україні зберегти базу в Євпаторії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі