пʼятниця, 25 липня 2008 09:44

Міс Україна- Всесвіт зустрічається з нардепом (ФОТО)

 
Елеонора Масалаб приїхала з В"єтнаму. Там вона брала участь в престижному конкурсі Міс Всесвіт 2008. Правда, ніяких перемог вона з собою не привезла, і не була в числі 15 фіналісток. Але, як то кажуть, головне - участь, а не перемога. Сама ж українська конкурсантка до останнього сподівалася на вихід у фінал: "Я до останнього моменту була упевнена, що буду в їх числі. Навіть коли залишалося одне місце, думала, що назвуть мене. Цього не сталося" - розповіла Елеонора. Вийшовши на сцену, говорить, що посміхалася ще більше. Здали нерви? Але самовпевненості у дівчини, хоч відбавляй: "Я-то знала, що все одно я - краща!".

Під час конференції в "Обозревателе", Елеонора Масалаб також розповіла, скільки організатори витратили на її участь в конкурсі, і хто саме її підтримував.

- Я підписала контракт, за яким рік не можна виходити заміж і народжувати дітей. І з моменту підписання починається підготовка: етикет, психолог, косметологи, примірки нарядів. В цілому вся підготовка разом з квитками до В"єтнаму і назад обійшлася в 100 тисяч доларів. Мої валізи важили 100 кілограмів! До В"єтнаму мене з ними ще впустили. А щоб відлетіти додому, довелося на вимогу митників всі валізи розпатрати і перекласти речі в менші коробки. Це те, що я пам"ятатиму все життя: я в спеку в оберемку суконь пакую речі!

- Елеонора, говорять, вас підтримати приїхала ваша кохана людина. Говорять, що він - народний депутат. А ви ніколи про нього не розповідаєте.

- В Україні так склалося, що всім красивим дівчатам приписують депутатів. Далеко ходити не треба - пригадаєте хоч би Сашу Ніколаєнко. Але я волію своє особисте життя на огляд не виставляти - мене так мама виховала. VIP.

Зараз ви читаєте новину «Міс Україна- Всесвіт зустрічається з нардепом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі