четвер, 10 липня 2008 18:04

Елеонора Масалаб захворіла на конкурсі "Міс Всесвіт"

Автор: фото: REUTERS/Adrees Latif
  Харків’янка Елеонора Масалаб у понеділок змагатиметься у фіналі конкурсу ”Міс Всесвіт” у курортному місті Н’ячанг на півдні В’єтнаму
Харків’янка Елеонора Масалаб у понеділок змагатиметься у фіналі конкурсу ”Міс Всесвіт” у курортному місті Н’ячанг на півдні В’єтнаму

Харків"янка 19-річна Елеонора Масалаб понад три тижні змагається у В"єтнамі за корону "Міс Всесвіт" вартістю $120 тис. Фінал конкурсу відбудетсья 14 липня в курортному місті Н"ячанг.

В Інтернеті Елеонора веде блог — розповідає про своє перебування у В"єтнамі. У понеділок  написала, що захворіла:

— Лежу в ліжку — здоров"я не витримало перевантажень, протягів і кондиціонерів, почалася сильна ангіна. Мене оглянув лікар і виписав ліки. До фіналу залишився тиждень, а я не можу підвестися.

Учасниці конкурсу живуть у п"ятизірковому готелі. Елеонору поселили із "Міс Росія" Вірою Красовою, 20 років. Дівчат усюди супроводжують професійні охоронці.

— Місцеві фотографи симпатизують мені, — пише Масалаб. — Мої фото надрукували на обкладинці однієї з місцевих газет. Щодня дзвонить власниця конкурсу "Міс Україна Всесвіт" Олександра Ніколаєнко. Із нею обговорюємо мої подальші кроки та вбрання. Про Ніколаєнко на конкурсі говорять багато хорошого. Коли бачать назву "Україна", жваво вигукують: "О, вас обрала Олександра!".

У В"єтнамі Елеонора заприятелювала із "Міс США" та "Міс Пуерто-Ріко". Наступного тижня підтримати українську красуню поїде директор конкурсу "Міс Україна Всесвіт" Ганна Філімонова.

— Уболівати за мене приїде і мій коханий, — додає Масалаб.

Кажуть, красуню активно підтримує нардеп-"регіонал" Олександр Горошкевич, 44 роки. За версією журналу "Форбс", він увійшов до списку найбагатших людей під 33-м номером. Горошкевич із 2005-го очолює "Чорноморнафтогаз".

Зараз ви читаєте новину «Елеонора Масалаб захворіла на конкурсі "Міс Всесвіт"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі