понеділок, 03 березня 2008 13:57

"Міс Україна - Всесвіт - 2008" називає себе другою Наомі Кемпбелл

Автор: фото: Наталя ЧУБЕНКО
  Елеонора Масалаб: ”Усі кажуть, що не схожа на українську дівчинку. Але мої батьки українці. Хіба що колись пройшлося по нас монголо-татарське іго”
Елеонора Масалаб: ”Усі кажуть, що не схожа на українську дівчинку. Але мої батьки українці. Хіба що колись пройшлося по нас монголо-татарське іго”

Харків"янка Елеонора Масалаб, 19 років, у лютому перемогла на конкурсі "Міс Україна-Всесвіт". 14 липня вона представлятиме нашу країну на всесвітньому конкурсі у В"єтнамі. Дівчина була "Королевою Харкова-2006" та "Віце-міс Модель світу-2006".

На зустріч у київському ресторані "Петергоф" Елеонора спізнюється на 20 хв. Офіціант Денис просить фотографа "ГПУ" не заходити до ВІП-зали.

— Там министр обедает, — пояснює пошепки. — Какой-то Кузьмин или Кузьмук, не помню.

Масалаб під"їжджає на таксі.

— Весна, так тепло, — усміхається з порогу. Замовляє зелений чай з м"ятою.

— Напередодні конкурсу наснився сон, — розповідає схвильовано. — Нібито на подіум вийшла Саша Ніколаєнко (власниця конкурсу. — "ГПУ") і подала мені корону. Коли я виходила на сцену, судді почали перемовлятися. Відчула, що сподобалася їм.

Спеціальним гостем конкурсу була британська модель Наомі Кемпбелл, 37 років.

— Найбільше хвилювалася через Наомі, — зіщулюється Елеонора. — У мене три кумири — моделі Клаудіа Шифер, Сінді Кроуфорд і вона. Наомі сказала, що в мене хороша фігура. Сказала, що в мене гарне майбутнє, але поводитимуся впевненіше.

До фіналу її вибрали з 300 претенденток.

— Перед конкурсом поселили в готель "Прем"єр Палас", — стежить за офіціантом, який наливає чай. — Попередили, що добре годувати не будуть, бо треба слідкувати за фігурами. Приходимо на сніданок — а там деруни з домашньою ковбаскою! Деякі дівчата погладшали, а я втрималася, — хвалиться вона.

Після перемоги Елеонора підписала контракт із оргкомітетом.

Батько працює водієм

— Тепер на тусовки й вечірки можу йти, тільки якщо дозволяють, — винувато усміхається. — Працюю на авторитет конкурсу. Я й сама не люблю ті дискотеки, клуби, танці на столах. Просиджую вечори перед телевізором.

Розповідає, що на перший конкурс "Королева Харкова-2006" потрапила випадково — подружки переконали спробувати. Після перемоги загорілася бажанням стати професійною моделлю. За кілька місяців поїхала до Китаю на конкурс "Міс Модель світу". Із 56 учасниць стала першою віце-міс.

— Китайські дизайнери пошили нам задовгі сукні. Ми їх не приміряли, а одягли вже перед виходом. Деякі дівчата спотикалися, чіплялися за краї суконь. Китайці так перевіряли наш професіоналізм, — пояснює.

Масалаб — студентка другого курсу Харківської юридичної академії. Протягом року дівчині зніматимуть квартиру в Києві. У Харкові живуть її батьки. 41-річний Геннадій Іванович працює водієм, мати Світлана Борисівна, 41 рік, — домогосподарка, раніше була вихователькою в дитсадку.

Зауважую, що Елеонора має неслов"янську зовнішність.

— Усі кажуть, що не схожа на українську дівчинку, — сміється, відкидаючи з плечей волосся. — Але мої батьки українці. Хіба що колись пройшлося по нас монголо-татарське іго. Батьки не проти  кар"єри моделі. Щоб я їм потім не казала: от бачите, я могла стати другою Наомі Кемпбелл, якби не ви.

Зізнається, що після конкурсу ще не бачилася з ними.

— Мама мене не привітала, бо її до мене не пустили. Охоронці перекрили вхід до службової частини. Доки я спілкувалася з Наомі Кемпбелл, мамі вже треба було їхати на поїзд до Харкова. Тепер бачить мене тільки по телевізору. Хотіла забрати батьків до Києва, але не хочуть переїжджати, звикли до рідного міста.

Кажуть, ти любиш готувати?

— Моя коронна страва — смачний борщ. Жодних секретів нема, хіба що побільше кладу овочів, — відпиває прохолодний чай. — Люблю експериментувати. Нещодавно в ресторані скуштувала гусячу печінку з малиною та полуницею. Збираюся приготувати, от тільки треба порадитися з мамою.

Як стежиш за фігурою?

— Не їм макарони, хліб, солодке, — перераховує на пальцях. — Займаюся у спортзалі. За контрактом маю щотижня процедури у СПА-салоні. Невдовзі братиму приватні уроки танців у Дмитра Дікусара.

На шиї дівчини поблискує кругла золота прикраса.

— Це ладанка з собору Святого Петра у Ватикані, — погладжує її Елеонора. — Коханий подарував. Зараз за контрактом я не можу одружитися. Мрію в майбутньому народити багато дітей і бути їм хорошою мамою.

1988, 12 жовтня — Елеонора Масалаб народилася в Харкові
2006, червень — перемогла на конкурсі "Королева Харкова",  листопад — стала першою "Віце-міс Модель світу" в Китаї
2007 — фіналістка конкурсу "Міс Україна"
2008 — стала "Міс Україна-Всесвіт"

Зараз ви читаєте новину «"Міс Україна - Всесвіт - 2008" називає себе другою Наомі Кемпбелл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі