пʼятниця, 03 квітня 2015 12:00

Міноборони Росії відмовилось від обгорілого танкіста-бурята, якого "визнав" Кобзон
3

Мати танкіста-контрактника Доржі Батомунку'ва, який, як повідомляла "Нова газета", обгорів у танку під час лютневої бойової операції під Дебальцеве в Україні, повідомила виданню "Нова Бурятія", що її син в даний час знаходиться "на лікуванні у важкому стані".

За інформацією "Нової Бурятії" Батомункуєв проходить лікування у себе на батьківщині, в Могойтуйскій центральній районній лікарні.

За словами матері танкіста Сесегми Батомункуєвої, її син "ніяких інтерв'ю не давав і давати не буде". Вона також зазначила, що сім'я не отримує жодної допомоги з боку Міністерства оборони Росії.

"Яка допомога ?! Перестаньте! Немає ніякої допомоги, нічого такого взагалі немає!", - Заявила Батомункуєва "Новій Бурятії".

У лютому цього року на сайті "Нової газети" з'явилося інтерв'ю з Доржі Батомункуєвим, російським солдатом-контрактником, пораненим, за його словами, в українському населеному пункті Логвинове недалеко від Дебальцевого.

Батомункуєв розповів про те, що прибув до Ростова-на-Дону строковиком, після чого уклав контракт. Тоді він заявив в інтерв'ю, що його з'єднанню оголосили про те, що вони відправляються на навчання. Самі солдати, за його словами, "знали, куди їдуть".

У матеріалі "Нової газети" був приведений особистий номер військовослужбовця (200220) та номер його військового квитка (2609999). Батомункуєв також заявив, що на момент розмови з журналістом "Новой" зі Збройних сил він не звільнявся.

 

Зараз ви читаєте новину «Міноборони Росії відмовилось від обгорілого танкіста-бурята, якого "визнав" Кобзон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі