пʼятниця, 09 квітня 2010 14:29

Метрополітен заявив, що ніяких відеокамер міліція їм не встановлювала

Метрополітен заявив, що ніяких відеокамер міліція їм не встановлювала

Комунальне підприємство "Київський метрополітен" заперечує додаткову установку 263 відеокамер на своїй території після терактів, які спричинили масову загибель громадян у московському метрополітені (Росія).

Про це повідомив представник підприємства.

"Станом на 1.01.2010 року в київському метрополітені встановлено 381 відеокамеру спостереження, і за останній час жодної не додалося", - сказав представник.

За його словами, установка системи відеоспостереження в метро здійснювалася за рахунок міського бюджету або власних коштів підприємства.

У 2010-2011 роках підприємство планує продовжити запровадження комплексної системи відеоконтролю на станціях та інших об"єктах метро за наявності коштів на ці цілі.

Представник відзначив, що комплексне відеоспостереження у Київському метрополітені дозволить підприємству отримувати повну та оперативну інформацію про поточну ситуацію на об"єктах, щоб оперативно приймати вирішення при виникненні позаштатних ситуацій.

Окрім цього, відеоконтроль дозволить запобігати спробам несанкціонованого проходу в тунелі і технологічні зони метро, а також спроби безкоштовного проходу пасажирів на станції.

Нагадаємо, на прес-конференції 8 квітня заступник міністра внутрішніх справ Віктор Ратушняк сказав, що МВС додатково встановило 263 камери спостереження у київському метрополітені після терактів у московському метро.

В результаті двох вибухів, що сталися вранці 29 березня, в московському метро постраждали 134 людини, з них 39 людей загинули.

proUA.com

Зараз ви читаєте новину «Метрополітен заявив, що ніяких відеокамер міліція їм не встановлювала». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі