пʼятниця, 07 липня 2023 06:50

Місцями буде град: погода на 7 липня

Місцями буде град: погода на 7 липня
В Україні 7 липня місцями прогнозують град. Фото: glavcom.ua

В Україні 7 липня прогнозують мінливу хмарність. Помірні грозові дощі будуть у північних, більшості центральних, Одеській та Миколаївській областях.

Місцями очікуються значні дощі, в окремих районах град та шквали 15-20 м/с. Про це повідомляє Український гідрометеоцентр.

У східних областях без опадів. Вітер північний, у східних та південно-східних областях східний, 5-10 м/с.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спека до 39°С і сильні зливи: якою буде погода 7 липня

Температура в західних, більшості північних та Вінницькій областях +22... +27℃; на решті території +28... +33℃. На півдні та сході країни місцями сильна спека +35... +38℃; в Карпатах +13... +18℃.

На Київщині та в столиці буде мінлива хмарність. Короткочасні дощі, грози, в окремих районах град та шквали 15-20 м/с. Температура по області +22... +27℃; у Києві +24... +26℃.

Середньомісячна температура повітря влітку 2023 буде під впливом глобального потепління. Температура повітря буде вище норми в кожному місяці сезону, сказала синоптикиня Наталія Птуха, яка надала загальний прогноз на все літо поточного року.

За її прогнозом, кардинальних змін не очікується, єдине, ще більше зменшиться інтенсивність локальних короткочасних дощів

Зараз ви читаєте новину «Місцями буде град: погода на 7 липня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі