середа, 16 березня 2022 19:09

Мера Мелітополя звільнили з російського полону - Офіс президента

Мера Мелітополя звільнили з російського полону - Офіс президента
Мер окупованого росіянами Мелітополя Іван Федоров провів у полоні 6 днів. Фото: FACEBOOK

Міського голову Мелітополя Івана Федорова звільнили з російського полону.

Про це повідомив заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти викрали мера Мелітополя

"Друзі, гарні новини з Запоріжжя. Щойно успішно завершилася спецоперація звільнення з полону мера Мелітополя Івана Федорова. Ваня в безпеці. Тільки що разом з президентом і керівником Офісу президента поспілкувалися з ним. Хотілося б сказати одне: своїх ми не кидаємо. І вже дуже скоро Іван повернеться до виконання своїх обов'язків мера українського Мелітополя", - сказав Кирило Тимошенко.

Президент Володимир Зеленський по телефону привітав Федорова зі звільненням з полону. Мер подякував за проведення спецоперації з його звільнення і попросив 1-2 дні для відпочинку. Ззапевнив, що відразу готовий ставати до роботи.

Мера Мелітополя Івана Федорова окупанти викрали 11 березня. Він відмовився від співпраці з загарбниками. Вороги затримали його у міському кризовому центрі, де він займався питаннями життєзабезпечення українського міста. 10 осіб одягли йому на голову пластиковий мішок і повезли і невідомому напрямку.

Зараз ви читаєте новину «Мера Мелітополя звільнили з російського полону - Офіс президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі