середа, 07 листопада 2007 12:26

Мер Нью-Йорка зіграв самого себе у фільмі

Мер Нью-Йорка Майкл Блумберг знявся в повнометражному фільмі "Секс у великому місті" за мотивах однойменного серіалу. У картині Блумберг виконав роль самого себе. За словами його прес-секретаря, зйомка епізоду з мером відбулася у вівторок, у нью-йоркському Брайант-парку в центрі Манхеттена. Зйомки фільму "Секс у великому місті" розпочались у вересні. У нім взяли участь усі виконавці головних ролей серіалу – Сара Джесіка Паркер, Кім Кетролл, Крістін Девіс і Сінтія Ніксон. Актор Кріс Нот зіграв роль "чоловіка мрії", передає Reuters.

Завершальний, шостий сезон серіалу, знятого за мотивами бестселера Кендес Бушнелл, був показаний 2004 року. Книга оповідає про життя схибленої на моді нью-йоркської колумністки, яка висвітлює в журнальній колонці свій досвід спілкування з чоловіками.

Відзначимо, Блумберг – далеко не перший мер Нью-Йорка, який відкрив у собі акторський талант. Його попередник на цій посаді Ед Кох з"явився в десятках телевізійних і кінофільмів, а 2001 року зіграв роль самого себе в серіалі "Секс у великому місті".

На посаді нью-йоркського градоначальника нинішній кандидат у президенти США Рудольф Джуліані також не упустив можливість побути актором. Він знявся в кримінальному телесеріалі "Закон і порядок", повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Мер Нью-Йорка зіграв самого себе у фільмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі