четвер, 02 жовтня 2008 14:42

Медведєв спростив процедуру отримання громадянства РФ

Президент РФ Дмитро Медведєв підписав закон, який значно спрощує процедуру отримання російського громадянства для іноземців.

Федеральний закон "Про внесення зміни до статті 14 Федерального закону "Про громадянство Російської Федерації" встановлює можливість набуття громадянства РФ в спрощеному порядку іноземними громадянами і особами без громадянства, що мають реєстрацію за місцем проживання на території суб"єкта РФ, вибраного ними для постійного мешкання в рамках держпрограми по сприянню добровільному переселенню з-за кордону до Росії співвітчизників.

Відтепер учасникам програми не потрібно дотримуватись умов п"ятирічного безперервного мешкання на території Росії, наявності законного джерела коштів для існування, володіння російською мовою, відзначає РІА Новости.

Закон, що спрощує процедуру набуття російського громадянства, був ухвалений Держдумою РФ 12 вересня 2008 року і схвалений Радою Федерації 19 вересня 2008 року.

Зараз ви читаєте новину «Медведєв спростив процедуру отримання громадянства РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі