понеділок, 12 січня 2009 11:54

Медведєв дозволив залишати коментарі в своєму блозі

Медведєв дозволив залишати коментарі в своєму блозі
Президент Росії Дмитро Медведєв 12 січня в черговому записі в своєму відеоблозі заявив про запуск системи коментарів. Їх зможуть залишати тільки зареєстровані на сайті blog.kremlin.ru користувачі.

Для реєстрації досить залишити адресу електронної пошти, ввести пароль і повідомити прізвище, ім"я або нік. Автоматична реєстрація не допускається.

Коментарі проходитимуть премодерацію. Загальний розмір коментаря не може перевищувати дві тисячі знаків, коментарі можна писати тільки російською мовою, причому трансліт використовувати небажано. Автоматично відсіваються листи, що містять нецензурні слова.

У відеоблозі Медведєва також заборонені коментарі, що пропагують ненависть і дискримінацію за низкою ознак, а також що містять образи і погрози. Спам і рекламні повідомлення також не публікуватимуться.

Модератори мають право виправляти друкарські помилки користувачів, а також переносити їх в інший розділ. Повідомлення, що містять посилання на інші ресурси, заборонені.

До 11 годин 12 січня жоден із записів не був прокоментований, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Медведєв дозволив залишати коментарі в своєму блозі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі