субота, 24 квітня 2010 15:20

Медведєв балотуватиметься на другий строк окремо від Путіна

Медведєв балотуватиметься на другий строк окремо від Путіна

Президент Росії Дмитро Медведєв розповів в інтерв"ю норвезьким журналістам, що збирається висувати свою кандидатуру на наступних президентських виборах 2012 року.

За словами Медведєва, рішення про висунення він буде приймати, виходячи з відношення росіян до результатів його роботи. У цьому інтерв"ю, судячи з інформації російських газет, Медведєв нічого не говорив про те, що збирається радитися з Володимиром Путіним.

Президент Центру політичних технологій Ігор Бунін висловив в ефірі радіостанції "Ехо Москви" думку, що Медведєв і Путін не будуть одночасно висувати свої кандидатури на наступних президентських виборах.

За словами політолога, президент і прем"єр домовлятимуться між собою, кому з них балотуватися на пост глави держави в 2012 році.

"Ні Путін, ні Медвєдєв остаточно не вирішили, в якому порядку вони підуть на вибори. Але заяви зробили і Путін, і Медведєв. Я думаю, що їм, з одного боку, потрібно домовитися про курс на модернізації, який сприймають зараз і Путін, і Медведєв, хоча з акцентами, а з іншого боку, хто має далі залишатися в Кремлі, а хто має перейти в Білий дім, яке поєднання має бути тандемі", - сказав Бунін.

Політолог додав, що той, хто висуне свою кандидатуру на наступних президентських виборах, буде змушений пожертвувати своїм впливом, оскільки другий термін президентства неминуче веде до зниження рейтингу політика.

"Эхо Москвы"

Зараз ви читаєте новину «Медведєв балотуватиметься на другий строк окремо від Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі