пʼятниця, 11 вересня 2009 15:42

На виборах президента Росії Путін домовиться з Медведєвим

На виборах президента Росії Путін домовиться з Медведєвим

Конкуренція між прем"єр-міністром Росії Володимиром Путіним і президентом Дмитром Медведєвим на президентських виборах 2012 року не буде. Про це заявив сам Володимир Путін під час зустрічі з учасниками дискусійного клубу "Валдай".

За словами директора російських і азіатських програм Інституту світової безпеки Миколи Злобіна, який був присутній на зустрічі, Путін заявив буквально наступне: "Ми домовимося, тому що ми люди однієї крові і одних політичних поглядів".

Прем"єр-міністр також додав, що коли дійде час до оголошення кандидатів на вибори, то вони думатимуть про те, кого висувати в президенти разом з Медведєвим, виходячи з політичних планів, розкладу політичних сил і положення "Єдиної Росії".

Володимир Путін був президентом Росії з 2000 по 2008 роки і не мав права, згідно з російськими законами, обиратися на третій термін поспіль в 2008 році. Проте в 2012 році він вже зможе брати участь у виборах. Медведєв також має право на участь у виборах.

На виборах 2008 року Дмитро Медведєв переміг в першому турі - за нього проголосувало більше 70 відсотків виборців. Володимир Путін в 2008 році підтримував кандидатуру Медведєва, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «На виборах президента Росії Путін домовиться з Медведєвим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі