середа, 05 травня 2021 09:45

Медичний гороскоп на 5 травня: чим закінчиться день інтимних експериментів і любовних пригод

Медичний гороскоп на 5 травня: чим закінчиться день інтимних експериментів і любовних пригод
Після вихідних організм потребує очищення. Пийте багато води між прийомами їжі. Фото: pixabay.com

5 травня різко зростає ризик серцевих нападів та нервових зривів. Майте під рукою заспокійливе. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не бажано переїдати цього дня, - говорить астрологиня. – Можна дозволити собі розвантажувальний день. Після вихідних організм потребує очищення. Пийте багато води між прийомами їжі. Багатьох тягнутиме на інтимні експерименти й любовні пригоди. Використовуйте контрацептиви, якщо не плануєте вагітність. Стережіться венеричних захворювань".

Овен

Виключайте з раціону висококалорійні страви. Не допускайте перекусів між основними прийомами їжі. Із зайвою вагою важко буде боротися.

Телець

Зачекайте з початком нового курсу лікування. Ознайомтеся із сумісністю різних фармпрепаратів. Підвищується ризик появи побічних ефектів.

Близнюки

Знижується гострота зору. Не варто проводити операції на очах. Частіше робіть перерви під час роботи за комп'ютером.

Рак

Погіршується мозкове кровопостачання. Провітрюйте робоче приміщення. Частіше виходьте на свіже повітря. Корисним буде контрастний душ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 3-9 травня: чиє життя зміниться у цей доленосний період

Лев

Розпочніть курс вправ на відновлення гнучкості хребта. Обирайте зручне положення спини під час роботи. Можуть турбувати болі в колінах.

Діва

Погіршується відтік крові з вен. Можливі набряки через велике навантаження на ноги. Відпочивайте, піднявши ноги на стільчик.

Терези

Організм погано протистоятиме зовнішній інфекції. Запобігайте появі застуди. Нежить заважатиме зосередитися на роботі.

Скорпіон

Походіть ввечері босими. Зробіть перед сном теплі ванночки для ніг. Завдяки догляду за ногами покращиться загальне самопочуття.

Стрілець

Добре промивайте нирки. Не провокуйте появу застійних явищ у сечогінних шляхах. Приділіть більше уваги особистій гігієні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Настя рік була в реанімації та майже два роки на ШВЛ" - мати благає про допомогу на лікування дитини за кордоном

Козеріг

Спостерігатиметься загальна фізична слабкість. Не допускайте надмірного перевантаження. Не захоплюйтеся тонізувальними напоями.

Водолій

Вилучіть з денного раціону важкі для системи травлення продукти. Схильним до запорів варто простежити за харчуванням.

Риби

Підвищується крихкість зубної емалі. Не допускайте різкої зміни температури страв під час їжі.

Тиждень з 3 по 9 травня проведіть у колі рідних і друзів. Не варто їхати далеко від дому, сваритися і погрожувати. Астрологиня зробила несподіваний любовний прогноз.

Зараз ви читаєте новину «Медичний гороскоп на 5 травня: чим закінчиться день інтимних експериментів і любовних пригод». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі