неділя, 02 травня 2021 20:45

Гороскоп на 3-9 травня: чиє життя зміниться у цей доленосний період

Гороскоп на 3-9 травня: чиє життя зміниться у цей доленосний період
Цей тиждень примусить багатьох людей знизити ділову активність. Фото: pixabay.com

Тиждень з 3 по 9 травня вдалий для написання наукових робіт і винаходів. Аналізуйте і думайте, перш ніж представляти щось на публіку. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Небезпечний час для схильних до депресії людей, - говорить астрологиня. - Цей тиждень примусить багатьох людей знизити ділову активність. Не сподівайтеся оперативно вирішити усі справи. Прийняті цього тижня закони й підписані накази матимуть руйнівну силу. Не час займатися розширенням бізнесу. Подбайте про захист своїх капіталів. Будьте реалістами. Не вимагайте від коханих неможливого. Вони зараз не здатні на подвиги. У цей доленосний період змінить життя Тельців, Терезів і Скорпіонів".

Овен

Близькі люди створюватимуть багато суєти навколо вас. Не накопичуйте роздратування. Зумійте спокійно домовитися.

Телець

Очікувані гроші надійдуть на початку тижня. Відкладіть придбання меблів та предметів інтер'єру. Перевіряйте здачу на ринку. Не обрахуйте самі себе.

Близнюки

Дотримання усіх фінансових обов'язків стає обтяжливим для вас. Подумайте про можливість передачі частини з них іншим членами родини.

Рак

Проблемні ситуації в особистому житті повторюватимуться раз за разом. Виникатиме відчуття безпорадності. Не втрачайте оптимізму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на травень: чиї мрії почнуть здійснюватися

Лев

Очікується значний відтік грошей. Збільшуються щоденні витрат. Знадобиться додаткова сума на підтримання здоров'я.

Діва

Грошові надходження не виправдають ваших сподівань. Не розраховуйте на удачу. Враховуйте фінансовий ризик.

Терези

Облиште відчайдушні спроби покращити стосунки з коханими. Деякий час ви залишатиметесь поза їхньою увагою. Відволікайтеся.

Скорпіон

Розгляньте можливість переходу на нове місце роботи. Та зачекайте з остаточною відповіддю на цю пропозицію. Незабаром вам запропонують вигідніші умови роботи.

Стрілець

Не пропонуйте дружбу закоханим у вас партнерам. Ви образите почуття людини. Небажані стосунки краще припинити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як підготуватися до ЗНО за місяць

Козеріг

Займіться створенням фінансового запасу. Скоротіть список витрат. Від кожного заробітку відкладайте частину грошей.

Водолій

Узгодити свої плани з планами партнерів буде важко. Можуть переноситися призначені зустрічі. Не втрачайте доброго настрою.

Риби

Нарешті ви зможете одержати затримувану заробітну платню. Добре удаватимуться невеликі грошові операції. Не будуйте грандіозних проектів.

Синоптики розповіли, якої погоди чекати 3-4 травня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 3-9 травня: чиє життя зміниться у цей доленосний період». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі