неділя, 13 грудня 2020 09:05

Медичний гороскоп на 13 грудня: хто відчує приплив сил

Медичний гороскоп на 13 грудня: хто відчує приплив сил
Сонячне затемнення відбудеться 14 грудня. Фото: pixabay.com

13 грудня збільшиться кількість хворих на інфаркти та інсульти. Контролюйте показники артеріального тиску. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"У цей день не слід робити проколів різних частин тіла і татуювань, - говорить астролог. – Обережно поводьтеся з гострими предметами. Не можна робити аборти. Важко буде зупинити кровотечу. Можливі подальші ускладнення. Непокоїтиме печія. Змінюється кислотність шлункового соку. Відкоригуйте відповідним чином денний раціон харчування. Стережіться протягів. Особливо якщо маєте схильність до застуд. Спровокуєте появу нежитю. Овни, Діви і Скорпіони відчують приплив сил".

Овен

Саме час позбавитися шкідливих звичок. Організм сприйматиме алкоголь як отруєння. Пасивне паління викликатиме запаморочення.

Телець

Не допускайте знежирення шкіри рук. Одягайте рукавички, коли йдете на двір. Користуйтеся зволожуючими кремами.

Близнюки

Будьте розбірливими у їжі. Виникатимуть явища метеоризму. Підвищується кислотність шлункового соку. Турбуватиме печія. Продумайте оптимальний раціон харчування.

Рак

Зробіть педикюр. Позбавтеся мозолів на ногах. Перед сном робіть ванночки для ніг та масаж стіп. Не носіть тісного взуття.

Лев

Турбуватиме сухий кашель. Стимулюйте виділення мокроти. Розпочинайте ранок з дихальної гімнастики. Пийте багато теплих напоїв.

Діва

Корисними будуть спортивні ігри на свіжому повітрі. Подбайте про зручне спортивне взуття. Тримайте ноги сухими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Книга року ВВС 2020: оголосили переможців

Терези

Активніше відкладатимуться солі у суглобах. Більше рухайтеся. Стимулюйте виведення шлаків з організму.

Скорпіон

Через спазматичне звуження кровоносних судин ви будете постійно мерзнути. Приймайте теплу ванну. Багато працюйте фізично.

Стрілець

Можливі збої у роботі ендокринної системи. Хворим на діабет слід подбати про себе. Будьте обережними з прийомом гормональних препаратів.

Козеріг

Виникатимуть проблеми з пам'яттю. Важко буде зосередитися на справах. Не беріть додому роботу на вихідні. Дозвольте собі довше поспати.

Водолій

Будьте обережними під час роботи з агресивними речовинами. Стережіться хімічних опіків. Стежте за своїм самопочуттям. Міряйте тиск та температуру.

Риби

Гірше почуватимуться хворі на астму. Підвищується ризик появи алергійних реакцій. З'являться висипання на шкірі.

Астролог розповіла, коли настане нова Ера в історії людства і які зміни вона принесе.

Зараз ви читаєте новину «Медичний гороскоп на 13 грудня: хто відчує приплив сил». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі