субота, 31 серпня 2013 20:11

Мати Лукашенка хотіла б, аби її син був пастухом

Мати Лукашенка хотіла б, аби її син був пастухом
Олександр Лукашенко Фото: belarus-news.eu

Близька подруга матері президента Білорусі Зінаїда Рибакова розповіла, що Олександра Лукашенка виховувала мати, коли його батько сильно зловживав алкоголем.

"Хто його батько? Такий же білорус. Під Вітебськом, за Оршею народився. Але він уже помер. Вона з ним розлучилася, бо не любила пияків. Сина народила - ну що, ростити він не хотів допомагати, так вона його одна і виростила. Вона працювала в Орші на льонокомбінаті. Там познайомилися... Нічого хлопець був. Він і схожий на нього. І на маму схожий, і на нього", - зазначила жінка.

За її словами, нинішній білоруський лідер дуже любив свою матір Катерину і всіляко їй допомагав. При цьому білоруська пенсіонерка повідомила, що вона зараз дуже хворіє.

"У минулому році він привозив її. Охоронці за мною тричі приїжджали, щоб до неї відвезти. А я сама хворіла, на третій раз тільки поїхала. Ну, посиділи з нею, поплакали за своє. У будинку у неї. Вона мені каже: хто заздрить моєму житті, щоб йому таке", - зазначила Зінаїда Рибакова, додавши, що мати Лукашенка хоче в село.

"Живуть же й пастухи, хай би він був пастухом або сторожем. Живуть і такі. Навіщо йому цей престол?", - зазначила жінка.

Раніше Лукашенко пообіцяв, що не буде передавати владу кому-небудь зі своїх родичів. Говорячи про свого молодшого сина Миколу, якого ЗМІ неодноразово називали можливим наступником Лукашенка, білоруський лідер повідомив, що той не демонструє жодних політичних амбіцій.

Зараз ви читаєте новину «Мати Лукашенка хотіла б, аби її син був пастухом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі